دانلود قسمت چهاردهم فصل سوم سریال شهرزاد
دانلود قسمت 14 فصل سوم سریال شهرزاد > گلایه کردیم. از روند نامتعادل آن که به واسطه آن برخی اپیزودها سرشار از رخدادهای مهم و هیجانانگیز و برخی دیگر فاقد چنین سکانسهایی بودند، تا افزایش افسارگسیخته خردهداستانها که داستان اصلی را همچنان ناتمام گذاشته و آن را به کنار رانده است. از فراموش کردن شخصیتها و پرداخت بیش از اندازه به برخی شخصیتهای بیتاثیر تا روند کند پیشبرد داستان که باعث شدهاند مخاطب در برخی اپیزودها ناامیدانه به دنبال سکانسهای تاثیرگذار باشد. با تمام این اوصاف سریال شهرزاد بدون شک برترین سریال سالهای اخیر به دلیل ویژگیهایی همچون بازی عالی بازیگران و داستانی که در عین رعایت کلیشهها، گاهی اوقات خلاقانه، متفاوت و غافلگیرکننده ظاهر میشود، است. با این وجود که نمیتوان گفت فصل اول بهتر است یا فصل دوم سریال شهرزاد، اما اگر تم عاشقانه نقطه قوت فصل اول بود، در فصل دوم پرداخت به ابعاد اجتماعی و تاریخی در کنار معرفی شخصیتهای جدید و بخشهای مافیایی به عنوان نقاط قوت معرفی میشوند. همانطور که گفته شد روند سریال شهرزاد در طی ۱۳ قسمت پخش شده از فصل دوم کند و نیمه کند بوده است که موجب شده است قسمت چهاردهم سریعترین اپیزود باشد، ویژگی که میتوان آن را به فال نیک گرفت زیرا سکانسهای اضافه را به حداقل رسانده است.
نهایتا پس از پخش ۱۳ قسمت تمامیت پتاسنیل شخصیت سروان آپرویز به نمایش درآمد
در نقد اپیزودهای قبل از عدم حضور و توجه به شخصیت سروان آپرویز شکایت کردیم و از پتانسیل هدر رفته او گفتیم. خوشبختانه در دو قسمت اخیر سریال شهرزاد، سازندگان فرصت بیشتری به این شخصیت دادند که بهواسطه این ویژگی سکانسهای او تنها به ادای چند دیالوگ خلاصه نمیشود. در قسمت سیزدهم به خوبی نشان داده شد که سروان آپرویز عنصری ناهنجار و متضاد با جریان اصلی یعنی خدمت بیچون و چرا به بزرگان است. لحن صحبت با بلقیس دیوانسالار و انجام اعمالی که تاکنون هیچیک از اعضای خانوادههای قدرتمند با آنها روبهرو نشدهاند، نمونههایی از همین ویژگیهای این شخصیت است. سروان آپرویز شخصیتی بینهایت شوخطبع است که درون آشفتهاش را با این روش پنهان میکند. اصرار به آواز خواندن پیش از دست زدن به قتل، پاک کردن گوش در حضور مافوق و کوتاه کردن ناخنها در هنگام بازجویی از بلقیس دیوانسالار در کنار گفتوگو غیرمنطقیاش با شهرزاد همگی نشان از طنز افسارگسیخته این شخصیت دارند. اگر تاکنون سروان آپرویز را به عنوان شخصیتی کمیک، قانونشکن و ضد عرف میشناختیم، اکنون لازم است خشونت را به ویژگیهای او اضافه کنیم. با این وجود که شخصیت مذکور قنل را نیز در کارنامه دارد، اما تا پیش از اپیزود چهاردهم نمیتوانستم او را شخصیتی خشن بنامیم، به همان دلیلی که بتمن و بسیاری از ابرقهرمان را خشن نمینامیم حتی اگر پرونده آنها سیاهتر از سروان آپرویز باشد؛ زیرا احساس میکنیم وارد کردن ضربات سهمگین به دشمنان به بهتر شدن جامعه کمک میکنند. بدون شک مهمترین سکانس سروان آپرویز، بازجویی از صابر است. در این بخش است که متوجه میشویم این شخصیت به همان اندازه که میتواند شوخطبع باشد، خشن و بیرحم نیز میتواند باشد. سروان آپرویز با اینکه از دلایل صابر آگاهی ندارد، اما از همراهیاش با قدرتمندان به جای انقلاب بر علیه آنها ناراضی است که این مورد مصمم بودن او را بیشتر کرده و به افزایش شکنجههای صابر منجر میشود.
از فصل اول شخصیت اکرم به شکلی به تصویر کشید شد که برای آزادی خانوادهاش از بند فقر حاضر است دست به هر عملی بزند. اما با درگذشت بزرگ آقا عملا بزرگترین حامی اکرم نیز از بین رفت. نتیجه این امر تلاش وی برای نزدیک شدن به بزرگ خانواده دیوانسالار یعنی قباد است. تمامی رفتارهایی که اکرم تاکنون بروز داده و اعمالی که به آنها دست زده است، از جمله تلاش برای حذف شیرین از خانواده دیوانسالار یا تن دادن به رابطه با قباد، هیچکدام قابل قضاوت و سرزنش نیستند. تا پیش از اپیزود چهاردهم تصور میشد که اکرم توانسته تقدیر خانوادهاش را تغییر دهد و اکنون قصد دارد که به بانوی اول خانواده دیوانسالار تبدیل شود. اما در جدیدترین اپیزود مشاهده کردیم که اکرم به عنوان خاکستریترین شخصیت سریال حتی در منفیترین سکانسها همچنان مثبت است و مواجهه او با پدرش در پشت در بیمارستان، به عنوان بهترین سکانس سانتیمانتال سریال، تلاش میکند اعمال اکرم را توجیه و خانواده و در چارچوب بزرگتر اجتماع را مقصر در وضعیت فعلی او معرفی کند. آگاهی بلقیس دیوانسالار از رابطه بین قباد و اکرم و باردار بودن او به خط و نشان کشیدن و تهدید منجر میشود. اکرم تلاش میکند که از حربه همیشگیاش برای قانع کردن جدیدترین مانعش استفاده کند که به در بسته میخورد. بلقیس به عنوان نماد افرادی که تنها به مصلحت خود میاندیشند و با زیر پا گذاشتن دیگران در جهت رفع اشتباهاتشان تلاش میکنند، قصد دارد اکرم را به عنوان عنصر نامطلوبی که کنار زدن آن بسیار آسان است، سریعا حذف کند. موردی که با توجه به شرایط اکرم چندان ساده و راحت نخواهد بود. یکی از جالبترین سکانسهای فصل دوم، نمود آشفتگی ذهنی اکرم از طریق مونولوگ و خطاب قرار دادن خودش است. جایی که به بررسی سناریو احتمالی میپردازد، خودش را سرزنش میکند و دلایلش را شرح میدهد. بازی عالی گلاره عباسی و فیلمبرداری و تدوین درست این سکانس بینظیر را پدید آوردهاند
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0